Anunț de tender unic simplificat pentru contractarea serviciilor turistice. Termen extins.

Distribuie prietenilor:


Anunț de tender unic simplificat pentru contractarea serviciilor turistice. Termen extins.

 

Nr. de Referință:

BSB383/GAT3EES-evenimente proiect/20.03.2020

 

A.O. “Centrul de Consultanță în Afaceri”, organizație nonguvernamentală, implementează proiectul „Rețeaua de Comerț Agricol Durabil din bazinul Mării Negre –AgriTradeNet”, finanțat de Uniunea Europeană.

În cadrul acestui proiect, sunt planificate organizarea evenimentelor de promovare a producătorilor locali și a produselor acestora în cadrul conferințelor despre potențialul produselor tradiționale cu Indicații Geografice în Ucraina și Turcia, în vara anului 2020.

În acest sens, A.O. “Centrul de Consultanță în Afaceri” anunță prezentul tender simplificat pentru contractarea serviciilor turistice.

Cerințe față de prestarea serviciilor de către ofertant:

Organizarea a 2 deplasări la evenimentele de proiect în Ucraina și Turcia cu durata de 3 zile fiecare, pentru un grup de 10 persoane. Serviciile turistice trebuie să includă cel puțin următoarele: transport tur-retur, transport local pentru 10 persoane , cazare cu dejun și cină, prânz la pachet sau poate fi servit/livrat în oraș (după caz). Proiectul de față, este scutit de TVA conform HG 246/2010.

Criterii generale de selectare a ofertanților:

  • Cel puțin 5 ani de experiență pe piața națională și/sau internațională;
  • Disponibilitatea de a oferi reduceri (avantaj);
  • Disponibilitatea de a presta servicii de rezervare în termeni restrânși de timp.

Cerințe cu privire la depunerea ofertelor de către ofertant:

  • Respectarea formularului din Partea B;
  • Anexarea documentelor solicitate;
  • Oferta să conțină semnătura persoanei autorizate și ștampila umedă;
  • Expedierea ofertei și anexelor până la data limită la adresa projects@cca-ngo.org.

Dosarul de tender simplificat îl puteți descărca accesând link: https://drive.google.com/drive/folders/1QxS1ja-Kjwo_HrqwWPLmWQAeuuTM2tfc?usp=sharing

Oferta trebuie completată în limba Română și expediată prin e-mail cu subiectul “Ofertă pentru contractarea serviciilor turistice”. Data limită de depunere a ofertelor este luni 15 iunie 2020. Dosarele de aplicare incomplete sau care vor fi depuse după termenul limită nu vor fi examinate. *Doar ofertanții preselectați vor fi contactați.

Pentru mai multe detalii contactați: Melania Lefter, asistent de proiect, 068997893. După caz, Anatolie Palade, manager de proiect, 069122585.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet