Tender pentru crearea și lansarea unei platforme web şi aplicaţie mobilă

Distribuie prietenilor:Asociația Obștească ”Centrul Naţional de Mediu” anunță concurs pentru selectarea unei companii IT pentru elaborare și implementarea platformei Naţională de participare civică online şi aplicaţie mobilă concepută pentru  participarea cetăţenilor la realizarea măsurilor de protecţie a mediului.

Cerințele față de serviciile care vor fi contractate sunt descrise în Termenii de referinţă de AICI.

Anexele care trebuie să fie completate le găsiţi AICI.

Termenul limită pentru depunerea dosarului este până la 20 mai 2020 ora 14:00.

Dosarele vor fi expediate la adresa: AO Centrul Naţional de Mediu, strada Sfatul Țării 61, of. 20, Chişinău, MD 2012 tel. 022 106681, cu titlul „Ofertă pentru elaborarea și implementarea platformei Naţională de participare civică online şi aplicaţie mobilă concepută pentru  participarea cetăţenilor la realizarea măsurilor de protecţie a mediului”.

Pentru întrebări și detalii, nu ezitați să ne contactați la adresa de e-mail cnm@environment.md.

Nota bene! Doar compania selectată va fi contactată. Dosarele incomplete și / sau întârziate nu vor fi luate în considerație


Concursul este anunțat în cadrul proiectului „Green Moldova” care este realizat de AO Centrul Naţional de Mediu în cadrul programului de Granturi Mici (PGM) „Cetățeni activi pentru protecția mediului”, gestionat de AO EcoContact cu suportul financiar al Guvernului Suediei (Embassy of Sweden in Chisinau), în baza acordului semnat cu Agenția de Dezvoltare Internațională a Suediei.

logou ToR


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.