Aveți grijă de sănătatea Dvs. și a celor dragi. Spălați-vă regulat și minuțios pe mâini, respectați eticheta tusei, păstrați distanța socială și stați acasă. #Covid19 #StaiAcasa

AO ”Viitorul” anunță tender de procurare a materialului săditor

Distribuie prietenilor:


AO ”Viitorul” este implementator al proiectului ”Crocmaz pentru mediu” în cadrul programului de Granturi Mici (PGM) „Cetățeni activi pentru protecția mediului”, gestionat de AO EcoContact cu suportul financiar al Guvernului Suediei, în baza acordului semnat cu Agenția de Dezvoltare Internațională a Suediei.

În cadrul acestui proiect, AO ”Viitorul” este în căutare de furnizori pentru material săditor:

Specia plantelor: Tuia occidentală ” Smaragd”

Cantitate: 190 de plante

Înălțimea plantelor: 1m-1,2 m

În cazul în care prețul variază în dependență de cantitate procurată, sau stocul este redus, vă rugăm să specificați aceste detalii.Furnizorul de  plantele trebuie să le livreze în satul Crocmaz,r-nul Ștefan-Vodă.

Vă vom fi recunoscători dacă veți indica prețurile cu și fără  TVA .

Ofertele sunt așteptate în variantă electronică la adresa de email crocmlt@mail.ru până pe data de 19 martie 2020, ora 18:00. Vor fi luate în considerație toate ofertele .

În caz că aveți nevoie de mai multe detalii, sunteți invitați să-l contactați pe Andrei Formusatii, directorul executiv al proiectului, la adresa de email crocml@mail.ru

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet