Anunț: Baza de date a prestatorilor de servicii și a jurnaliștilor interesați de OSC-uri tot mai solicitată

Distribuie prietenilor:


Centrul CONTACT promovează responsabilitatea socială și spiritul de cooperare, prin intermediul celor două baze de date, una a prestatorilor de servicii de instruire și dezvoltare organizațională și baza de date a jurnaliștilor interesați de activitățile OSC-urilor.

La trei luni de la lansare, baza de date a prestatorilor numără deja 22 de organizații înregistrate, iar cea de-a doua baza are 7 jurnaliști autentificați. Platforma www.ngo.md oferă interacțiune directă cu parteneri, traineri și materiale de calitate, în vederea dezvoltării potențialului OSC-urilor.

Baza de date a formatorilor reprezintă un pas major pentru crearea unei piețe funcționale și competitive de servicii de consolidare a capacităților organizațiilor societății civile din Republica Moldova. Baza de date a jurnaliștilor care reflectă subiectele societății civile va ajuta OSC-urile să identifice jurnaliști și să își îmbunătățească acoperirea mediatică a activităților lor.

Menționăm, că Centrul CONTACT, în parteneriat cu OCT Caraseni, dezvoltă capacitățile furnizorilor de servicii de dezvoltare organizațională.Acțiunea face parte dintr-o serie de măsuri care vin să sporească potențialul societății civile.

Persoana de contact: Aleona Veselovscaia, coordonatoare de program „Consolidarea Societății Civile”, Centrul CONTACT E-mail: elena.veselovskaia@gmail.com, info.ong.contact@gmail.com, tel: 0 22 23 39 48

Această inițiativă este posibilă datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Opiniile exprimate aparțin Centrului Național de Asistență și Informare a Organizațiilor Neguvernamentale din Moldova CONTACT și nu reflectă în mod necesar poziția USAID sau a Guvernului SUA.


Distribuie prietenilor:


helpVă place portalul CIVIC.MD? Vă invităm să contribuiți lunar cu suma de 1 Euro pentru menținerea portalului.

Click AICI pentru a contribui lunar  (Card Bancar sau PayPal)

Toate serviciile comerciale oferite de portal până recent au fost suspendate. Dacă reușim să acoperim minimul necesar din aceste contribuții - toate spațiile pentru bannere vor fi oferite gratuit organizațiilor necomerciale sau agenților economici cu puternice elemente de responsabilitate socială. Absolut toate serviciile vor fi gratuite! 

Sperăm că vă veți alătura! 

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet