Gala de decernare a Premiilor Concursul Național Filmul și Apa, 2014

Distribuie prietenilor:


Gala  de decernare a Premiilor

 Concursul Național Filmul și Apa, 2014.

 

În data de 26 octombrie, 2014 Asociația Obștească ”Solidaritate Europeană pentru Apă în Moldova” va desfășura Gala de decernare a premiilor în cadrul concursului național “Filmul și Apa”. Evenimentul va avea loc începând cu orele 11:00, in incinta Bibliotecii Municipale B.P. Hașdeu din or. Chișinău.

Scopul evenimentului este sensibilizarea publicului privind problemele de apă şi sanitaţie din Moldova cât și implicarea tinerei generații in managementul eficient al apei. Importanța apei pentru viață și sănătate este fundamentală și poate fi cu greu exagerată, prin urmare, pertinența etică la utilizarea de apă și de gestionare este esențială. Este important pentru toți cei implicați în gestionarea resurselor de apă și în domeniul sănătății publice să aibă o înțelegere corectă și strategică a valorilor morale și obligațiilor care promovează dreptul omului la apă și sanitație.

La eveniment vor participa tineri activi și talentați ai RM care prin intermediul unui video au reușit să descrie starea surselor de apă, calitatea acestora, implicarea populației în managementul eficient al apei și asigurarea unui mediu de trai sănătos. De asemenea sunt invitați toți doritorii si iubitorii de arta, implicare si responsabilizare sociala.

Va așteaptă surprize pregătite de către tinerii voluntari SEAM, cit si un moment artistic in format LIVE cu participarea artistei DARA.

Activitatea face parte din șirul de acțiuni a Campaniei Naționale de sensibilizare și informare privind mecanismul financiar de solidaritate pentru apă. Scopul campaniei constă în creșterea gradului de conștientizare în rîndul cetățenilor a problemei privind accesul limitat la apă potabilă și sanitație în special în zonele rurale.

*****

Proiectul este implementat de către Asociația Obștească ”Solidaritate Europeană pentru Apă în Moldova” (SEAM) cu suportul financiar al Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare si Cooperare in Moldova.

Vă așteptăm cu drag la eveniment! Intrarea în sală este liberă!

Pentru informaţii suplimentare:

+(373) 22  23 32 06

+(373) 688 18 181

contact@seam.md

www.seam.md

 


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet