Aveți grijă de sănătatea Dvs. și a celor dragi. Spălați-vă regulat și minuțios pe mâini, respectați eticheta tusei, păstrați distanța socială și stați acasă. #Covid19 #StaiAcasa

Lansarea expoziției de fotografii și ustensile ”Jocuri și tradiții vechi păstrate - de la bunei adunate”

Distribuie prietenilor:


Comunicat de presă

Lansarea expoziției de fotografii și ustensile

Jocuri și tradiții vechi păstrate - de la bunei adunate”

La 2 decembrie 2013, ora 15.00, în incinta Liceului Teoretic ”V. Alecsandri” din s. Colibaşi, Asociaţia Obştească ”Prietenii Copiilor” în parteneriat cu Primăria s. Colibași r-nl Cahul va lansa expoziția de fotografii și ustensile ”Jocuri și tradiții vechi păstrate - de la bunei adunate”. Imaginile foto ce vor fi expuse vor reda activitățile organizate în cadrul proiectului la baza cărora stau obicieiurile și tradițiile vechi specifice zonei Lunca Prutului Inferior.

Ulterior această expoziție va fi expusă și în alte localuri publice din s. Colibași și din Raionul Cahul.

Expoziția în cauză are drept scop informarea cetățenilor din Raionul Cahul și a oaspeților expoziției despre folclorul, jocurile și tradițiile vechi specifice zonei Lunca Prutului Inferior.

Acest proiect este implementat de A.O. „Prietenii Copiilor” şi finanţat de Ministerul Afacerilor Externe – Departamentul Politici pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni.


Distribuie prietenilor:


logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet