5 ani împreună, 5 ani în acţiune!

Distribuie prietenilor:


5-ani-impreunaAstăzi, 14 aprilie, CIVIC.MD împlineşte 5 ani de activitate. Echipa portalului multumeşte tuturor prietenilor şi susţinătorilor pentru implicare şi activism civic.

De obicei zilele de naştere sunt un motiv de bucurie şi analiză a celor petrecute pe parcursul anului. Facînd o retrospectivă a activităţii, suntem bucuroşi să avem alături organizaţii active, tineri studioşi, receptivi, profesionişti devotaţi şi debutanţi. Pe măsura diversificării beneficiarilor, se diversifică şi oferta portalului. Ne place să corespundem aşteptărilor voastre remarcînd faptul că utilizatorii înregistraţi sunt gestionarii spaţiului pe care îl deţin iar atmosfera de pe www.civic.md este o reflectare a relaţiilor existente în societatea noastră.

Vă suntem la dispoziţie pentru contribuţia la maturizarea sectorului asociativ şi în plină pregătire de Sfintele sărbători de Paşte, vă dorim lumină în casă şi împlinire în activitate.

 


Distribuie prietenilor:


helpVă place portalul CIVIC.MD? Vă invităm să contribuiți lunar cu suma de 1 Euro pentru menținerea portalului.

Click AICI pentru a contribui lunar  (Card Bancar sau PayPal)

Toate serviciile comerciale oferite de portal până recent au fost suspendate. Dacă reușim să acoperim minimul necesar din aceste contribuții - toate spațiile pentru bannere vor fi oferite gratuit organizațiilor necomerciale sau agenților economici cu puternice elemente de responsabilitate socială. Absolut toate serviciile vor fi gratuite! 

Sperăm că vă veți alătura! 

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet