Interviu cu Diana Raru, femeie activă în localitate, mobilizatoare comunitară din Andrușul de Jos, Cahul”Doar dacă ne unim eforturile putem aduce o schimbare în localitatea noastră”Diana Raru, femeie activă în localitate, mobilizatoare comunitară din Andrușul de Jos, Cahul.

Doamna Diana Raru ne mărturisește cum implici și motivezi alte femei să participe la dezvoltarea localității, ce provocări a întâmpinat și ce lecții a învățat.

Intervi3.3 diana raruu

Acest interviu este parte a activității „Femeia din sat” din proiectul EVA „Promovarea egalității de gen în raioanele Cahul și Ungheni”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de UN Women în parteneriat cu UNICEF, în baza Parteneriatelor dintre CPD, CMT, AO Centrul „Contact-Cahul”, IVC și UN Women. Proiectul își propune abilitarea femeilor prin integrarea nevoilor acestora în politicile publice locale, sporirea accesului femeilor la procesul decizional local, combaterea violenței domestice împotriva femeilor și copiilor, precum și combaterea stereotipurilor de gen printre tineri și tinere, fete și băieți.

EVAProject #ImpreunaMaiPuternici #EU4Ungheni #EU4Cahul #EU4Moldova #StrongherTogether #OrangeTheWorld #GenerationEquality