Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 3867

Parlamentul Tinerilor contribuie la colectarea ajutoarelor umanitare pentru sinistraţi



Produse de primă necesitate – produse alimentare nealterabile, produse pentru igienă, haine, încălțăminte și alte bunuri colectate de către Parlamentul Tinerilor pentru sinistrați au fost aduse la punctul centralizat de colectare a sectorului Buiucani din capitală, pentru ajutorarea sinistraților ce suferă în urma inundațiilor.

Acţiunea umanitară organizată de Parlamentul Tinerilor în care tinerii parlamentari şi-au unit eforturile pentru adunarea ajutoarelor de la prieteni, cunoscuţi, societăţi comerciale şi diverse persoane care au luat atitudine față de această acţiune de binefacere, a colectat bunuri de primă necesitate pentru sinistrați. Toate bunurile colectate în această campanie au fost transportate astăzi 23 iulie la Punctul Centralizat de Colectare, pretura sectorului Buiucani, deschis de către autorităţile centrale şi care vor fi ulterior transportate în localităţile sinistrate.

Parlamentul Tinerilor îndeamnă pe toți cei care nu sunt indiferenţi faţă de această situaţie vă rugăm să luaţi atitudine şi împreună să ajutăm oamenii care au fost loviți de furia apelor.


alt