Școala de vară „Like Stat”- o oportunitate unică de învățare și implicare civică într-un mediu autentic



Organizația Super Like anunță cu entuziasm lansarea primei ediții a școlii ,,Like Stat”. Această școală de vară inovatoare va oferi tinerilor oportunitatea de a înțelege valorile democratice și conceptul de stat de drept printr-un mediu autentic, cu numeroase similitudini cu viața economică și politică a unui stat real.

Școala ,,Like Stat” va fi o experiență educațională complexă și interactivă, unde participanții vor fi stimulați să se implice activ în toate activitățile desfășurate. Prin crearea unui context autentic, tinerii vor fi încurajați să-și dezvolte abilitățile de gândire critică, de luare a deciziilor și de implicare civică.

Perioada: [ 26-31 august ]

Unul dintre aspectele distincte ale școlii ,,Like Stat” este simularea unui stat real. Această experiență unică va oferi tinerilor o înțelegere mai profundă a proceselor decizionale și a implicării civice într-un stat de drept.

Școala ,,Like Stat” se bazează pe principiile învățării experiențiale și educației nonformale, pentru a oferi o experiență educațională complexă și captivantă.

Invităm tinerii pasionați să se alăture acestei călătorii educaționale și să se înscrie la școala ,,Like Stat” prin intermediul formularul de aplicare: [https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdWZ4TU_c1FrhkuF7Au569nJpqsCRoQUfKE2rLwELkrivS4Xg/viewform]

Data limită de aplicare: [ 19 august ]

Pentru mai multe informații despre procesul de înscriere și activitățile planificate, vă rugăm să vizitați pagina de facebook a organizației: https://www.facebook.com/SuperLike.md.

Sunteți cu toții bineveniți să faceți parte din această experiență educativă complexă și să contribuiți la crearea unei comunități mai informate, responsabile și implicate.

Activitatea este organizată în cadrul proiectului „Like Stat”, desfășurat de SuperLike ca parte a proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Fundația Terre des hommes - Moldova în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și cofinanțat de Uniunea Europeană. Proiectul își propune să consolideze capacitățile actorilor civici locali din domeniul tineretului de a presta programe și servicii de participare și capacitare incluzivă și durabilă a tinerilor. Mai multe informații despre proiect și activități: www.tdh.md/MYCS

Acest material a fost produs de A.O. Super Like și este în totalitate responsabilitatea acesteia.