Deal Dinner with Angel Investors revine cu o nouă ediție. Cei mai buni vor merge la București



Deal Dinner with Angel Investors revine cu o nouă ediție. Pe 28 septembrie, la Cineplex Loteanu, fondatorii de startup-uri au șansa să prezinte afacerile în fața comunității de investitori Business Angels Moldova. 

La Deal Dinner with Angel Investors se pot înscrie startup-urile în căutare de investiții și mentorat care au date statistice despre lead-uri și clienți, venit înregistrat și pitch deck. Chiar dacă pitch deck-ul nu este complet, echipele vor beneficia de suport în crearea prezentării. 

În cadrul evenimentului, fiecare participant va avea la dispoziție 3 minute pentru a prezenta startup-ul publicului. Printre invitați se numără investitori, oameni de afaceri, specialiști din industrie, potențiali parteneri, antreprenori, presă. Deal Dinner with Angel Investors se va încheia cu o sesiune de networking calitativ.

Deal Dinner with Angel Investors este o oportunitate de a atrage investiții, de a găsi mentorat și pentru a crește vizibilitatea startup-ului. 

Cele mai bune echipe vor fi selectate pentru a merge la București, la Moldova Startups Day, ediția a II-a, unde își vor prezenta afacerile în fața comunității de investitori din România. 

Startup-urile se pot înregistra, completând FORMULARUL, până pe 13 august. 

Evenimentul este organizat de Business Angels Moldova în parteneriat cu XY Partners, cu suportul Proiectului Tehnologiile Viitorului în Moldova, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie.

Business Angels Moldova, este o organizație non-profit, care reunește un grup de oameni de afaceri cu experiență și directori seniori dornici să investească capital și timp în BAM.event.1 1startup-uri și afacerile mici.