Idei blogosferice




După primul val de reacții și aprecieri în ceea ce privește noul aspect al acestui blog, cred că e cazul să fac unele precizări legate de existența mea în dimensiuni blogosferice. Am planificat de mai mult timp o redesenare a unui design, care a reușit să vă plictisească timp de doi ani. Nu am găsit însă nimic potrivit, pînă nu am văzut ce a făcut Dumitru de la Eden Design, pentru un client din America. Cu ajutorul lui, am creat ceva asemănător pentru mine, diferit de orice concept de pe blogosfera moldovească. Știu că e neobișnuit, unele funcționalități vor fi ajustate pentru comoditate, dar așa este cînd faci totul de la zero.

De cîteva zile a început înregistrarea pentru Festivalul Blogului Moldovenesc - Blogovăț 2010. Eu am fost norocos că am participat la prima ediție în 2008 și am cîștigat cîte ceva, că acum, la cîte bloguri bune și frumaose sunt, precis că nu am nici o șansă :) Anul trecut cînd am făcut parte din juriu, am observat o creștere cantitativă, anul acesta, sunt mulțumit că există și o creștere calitativă. Am de gînd să mă înscriu în concurs, nu pentru că aș vrea să cîștig (deși premiile sunt mai faine ca niciodată) dar din respect pentru acest festival. Apropo, sper că administratorii o să-mi aprobe blogul ;) Din același motiv dar și pentru ceva vizibilitate o să înscriu blogul la Webtop. Demult prin 2003, ideile mele creative au fost răsplătite și acolo la categoria Web Elev, acum îmi încerc șansele al doilea an consecutiv la categoria Site personal/Bloguri, poate la anul ajung și eu în juriu :)

Da, știu că am scris mult mai puțin în ultima jumătate de an. Poate am avut nevoie de un nou imbold, sau de mai multe. Acum am un blog pe care îmi place să revin, o comunitate de bloggeri interesanți, care scriu la rîndul lor foarte interesant, găști de prieteni pe twitter, grupuri de susținători a lui Turcu, promotori a limbii române în cinematografe și o nouă generație care nu mai obosește să ciripească pe rețele sociale. Am o vagă impresie că o sa scriu mai des, nu promit nimic. Vă pot spune că zilele viitoare va mai apărea un interviu, iar mîine voi republica unul din cele mai neobișnuite texte apărute pe acest blog, ghicește cineva care?


Posted: 2010-02-15 15:47:02

Blog | Artur Gurau