The Da Mr Freeman Code [partea 2]




In articolul precedent, The Da Mr Freeman Code [partea 1] , am inceput să vă arăt că filmele ui Mr Freeman au nişte mesaje ascunse a căror sens incerc să le aflu. Privim şi descoasem în continuare.

Photobucket

4. Part3 – Voi iubiţi prostituatele?

Ce observam acum?

.

4.1 In Roma antica, dacă o femeie doarea să se prostituieze, ea trebuia să se inregistreze , oferindu-se Licentia stvri (licenta prostiei) , dar i se luau orice drept civic, era considerata o roabă, trebuia să poarte imbracăminte speciala stridenta şi să nu părăsească locul de muncă. Acest lucru a devenit atât de popular , încât şi fiici de senator deveneau posesoare de Licentia Stvri..

Deci Freeman nu face decât să confirme istoric că “prostitutia are atâtea lucruri comune cu politicienii & co”.. Toti se prostituează, cât de nobil nu ai credea pe cineva.

Mi-e interesantă simbolismul trandafirilor. De ce doi? Interesant ca un trandafir in mâna e simbolul  socialismului si  socia-democratismului.

mr freeman

.

4.2 Cartea pe care el o tine in maine e “Ciocanul Vrăjitoarelor” care conţinea instrucţii de depistare a vrăjitoarelor şi de pedespsire a lor. Ca consecinţă a pornit marea vânătoare de vrăjitoare in care multe femei au fost ucise, arse pe rug, torturate etc , uneori pe simplu motiv de răzbunare. Noua milioane de victime a fost rezultatul unei cărţi promovate de biserică. Imaginea femeii a fost demonizată, proces care continuă şi azi.
Dar el o aruncă în cap, ca sens că nu îî pasă de oarecare stereotipe. In contnuare el admite că multe femei sunt nedreptăţite..

Photobucket

.

4.3.  LA minuata 1,50 apare un frame rapid cu o altă piesă de puzzle.
Photobucket

.

4.4. Dar apoi continuă să spună femeia şi baărbatul au relaţii pline de prostie şi ipocrizie. Apare imaginea de mai jos. Priviţi că codul bancnotei are cifra 666 , chestie observată de mulţi. Mai e şi United States of Mind – aluzia e simplă, toţi suntem  uniformi în gândire. DAR!  Eu zic să priviţi la semnătură. Nu vă pare că seamănă a Jews?  Aluzie că evreii deţin puterea finainciară a lumii? Pff
Photobucket

.

4.5 Well, asta e simplu de tot. Cu cifre romane ne arătat o operaţie matematică a cărui rezultat e 40, adica 40grade la băutura preferată a ruşilor. asta e primul cod care l-am observat :barbi:
Photobucket

.

4.6 Salcia plângătoare  şi panglica roşie simbolizează… gheisha. Să mai spun cine sunt?

tristeţe din cauza ipocriziei..
Photobucket

.

5. Part5 – la inmulţire , domnilor!

Filmul ăsta mi se pare aberant. Serios.

.

5.1 Clar. Un alt puzzle.
Photobucket

.

5.2. Ăsta e Preved Medved  care e un urs care prinde un cuplu la facut dragoste la natura. Aici puteti citi mai multe. Doar că ăsta nu e urs, e Mickey Mouse. In contextul filmului, sensul e “Surpriză, occidentul ne are” :)
Photobucket

.

5.3 Cifrele sunt luate din Biblie:

Isaia 60 (10-12)
Strainii iti vor zidi zidurile, si imparatii lor iti vor sluji; caci te-am lovit in mania mea, dar, in indurarea mea, am mila de tine. Portile tale vor sta vesnic deschise, nu vor fi inchise nici zi nici noapte, ca sa lase sa intre la tine bogatia neamurilor, si imparatii lor cu alaiul lor. Caci neamul si imparatia care nu-ti vor sluji, vor pieri, si neamurile acelea vor fi in totul nimicite.

Nu ştiu ce înseamnă asta :scratch:

Photobucket

.

5.4 Un alt hz. Conform unor părer, ar putea fi o referinţă la V for Vendetta :scratch:
Photobucket

.

5.5 Octograma are mai multe simboluri, cea mai evidenta e cea religioas, aluzie la steaua lui David…
Photobucket

.

5.6 Următoarele două imagini dau de inţeles că suntem manipulaţi. Prima e aluzie la Matrix, a doua la Iluminati :nea:
Photobucket
Photobucket

.

.

5.7 Ipod? o_O Prin ce e evil??
Photobucket

.

.

5.8 El incepe a număra motivele care demonstreză inceputul ‘canibalismului’  la nivel mondial. La trei vedem imaginea. Aluzie la  maimuţele înţelepte,  Freeman se vrea obiectiv, dar nu cred că i se primeşte :whistle:
Photobucket

.

5.9 Patru la numro e unul chinezesc. Smartass :32:
Photobucket

.

6 Part5 – La multi ani

.

6.1 Nu are mesaje multe mesaje ascunse, inafara de cel mai de jos. Dar in filmul ăsta el prima dată afirmă că le include . “Ah, mesajul..”
Photobucket

.

Bonus3.

Piesele de puzzle adunate ne dau următoarea imagine:
Photobucket

Bonus4.

Linkuri care cercetează aceeaşi problemă şi care dau sensuri diferite sau asemănătoare la unele simboluri. Thanks Quant.

http://community.livejournal.com/what_is_mr_f/
http://embryum.livejournal.com/2379.html
http://embryum.livejournal.com/1591.html
http://terletsky.com.ua/blog/freeman-kto-on
http://lurkmore.ru/Freeman

Aşteptăm continuarea filmelor. I hope el nu a dispărut aşa cum ne zice :)

vezi The Da Mr Freeman Code [partea 1]


Posted: 2010-01-12 03:12:13

Ceziceu