Fundatia Comunitara Ungheni a colectat peste 260 mii de lei



undp.gifFundatia Comunitara Ungheni a colectat peste 260 mii de lei de la autoritatile publice locale si sectorul de afaceri in folosul comunitatii

Ungheni, 14 Noiembrie 2008 - VIZITA DE PRESA LA FUNDATIA COMUNITARA UNGHENI

CINE: Proiectul PNUD „Dezvoltarea durabilitatii financiare a organizatiilor societatii civile in Moldova".

CE: Vizita de presa la beneficiarii programelor de granturi ai Fundatiei Comunitare Ungheni; Sedinta de discutii a rezultatelor activitatii Fundatiei Comunitare Ungheni cu administratia publica locala si mediul de afaceri.

UNDE: Primaria Ungheni, beneficiarii programelor de granturi.

CIND: 19 noiembrie 2008, ora 11:30 - plecarea din Chisinau.

INFORMATIE: Fundatiile comunitare sint organizatii nestatale care colecteaza fonduri pentru rezolvarea unor probleme ale comunitatii. Fundatiile comunitare sint o solutie pe termen lung pentru nevoile comunitatilor. La fondurile colectate au acces cetateni sau organizatii pentru a pune in miscare initiative importante pentru comunitate.

In prezent, in Moldova exista 4 fundatii comunitare active: la Soroca, Orhei, Ungheni si Cahul. Fundatiile comunitare au reusit sa colecteze la nivel local peste 580 mii lei.

Fiecare fundatie comunitara a realizat campanii de colectare a fondurilor la nivel local. Fundatia Comunitara Ungheni a reusit sa colecteze peste 260 mii lei in cadrul campaniilor de colectare a fondurilor. Aceste fonduri au fost utilizate in diverse domenii - de la dotarea cu echipament a salilor de sport de la gradinite pina la amenajarea parcurilor orasenesti.

Pentru confirmarea participarii la eveniment, contactati: Doru Ciocanu, e-mail: doru.ciocanu@undp.org sau Vlad Melnic, e-mail: vlad.melnic@undp.org ca sa ne confirmati prezenta si sa Va anuntam ora si locul plecarii.

Cu respect,
Ludmila Tiganu
Communications Officer