S-a petrecut Gala Voluntarilor ATOM

Distribuie prietenilor:


     În data de 27.12.2015, în incinta Sediului Eparhial în or. Ungheni, a avut loc Gala Voluntarilor ATOM prima ediție. La sărbătoarea dată au venit tinerii încadrați în activitățile noastre spre a vedea cine va fi desemnat după nominalizările propuse.      Festivitatea a fost moderată de către Președintele ATOM, prot. Vadim Corostinschi, care a venit cu un cuvânt de salut, după care a prezentat din activitatea care a promovato ATOM pe parcursul anului 2015 și a îmnânat câte o mascotă magnetică cu asociația.

     Pentru reușitele și promovarea tinerilor, Asociația Tinerilor Ortodocși din Moldova a fost menționată cu Diplomă din partea Preasfințitului Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni. Tinerii au mulțumit pentru atenția acordată și pe viitor cu mai mult spor vom munci ca voluntari.

     Pentru o mai bună organizare și fiindcă asociația își lărgește activitățile, azi a fost ales Președintele din rândul tinerilor și anume Roșca Dan, un tânăr energic șu cu perspectivă.

     Tinerii au susținut pe cei care au fost nominalizați în această seară:

  1. Se decernează celui mai activ voluntar încadrat în cele mai multe proiecte - Ojovanu Nicolae
  2. Se decernează celui mai activ vicepreședinte ATOM - Patrașcu Dorina
  3. Se decernează celui mai activ coordonator de proiect - Beschieru Ion
  4. Se decernează celui mai bun eseist - Roșca Dan
  5. Se decernează celui mai tânăr voluntar - Merineanu Cătălin
  6. Se decernează celui mai activ voluntar - Patrașcu Dorina
  7. Voluntarul Anului - Șaptesate Ion

Tinerii voluntari au făcut o surpriză înmânând o Diplomă de Merit, pentru Președintele ATOM, prot .Vadim Corostinschi, pentru grija pe care o are în promovarea valorilor morale în rândul tinerilor.

O altă latură importantă a evenimentului de azi a fost și deschiderea bibliotecii de carte ortodoxă, donată de către Preasfințitul Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni, care este pusă la îndemâna tinerilor pentru al cunoaște pe Dumnezeu. Tinerii o să aibă posibilitate să se înscrie si să lectureze cărțile acasă.

Au urmat un șir de activități distractive pentru tineri și o discuție la o ceașcă de ceai, amintinduși de cum a derulat activitățile în acest an. Tinerii au fost bucuroși că au avut încă un eveniment la care s-au întâlnit împreună.

pentru mai multă informație accesați: www.atosmd.net


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet