„Ograda Noastra” încurajează copii să atingă noi rezultate în reușita academică



Odată cu startarea noului an școlar, „Ograda Noastra” ONG a acordat un nou val de asistență beneficiarilor proiectului „Educație Plus II” echivalate în rechizite și auxiliare școlare și bonuri de vouchere educaționale de două tipuri: recuperare și avansare, în scopul realizării sesiunilor suplimentare de facilitare a temelor de acasă.

fotoProcesul de distribuire a fost inițiat cu o ședință de lucru cu părinții și elevii cu scopul de a stabili un „canal” de comunicare între „taberele” implicate în educația copilului, profesor–părinte–elev și de a accentua rolul important al educației în viața copiilor.

De componenta educațională a proiectului beneficiază, de asemenea, profesorii și administrația celor 3 școli implicate. Sprijinul constă în oferirea de materiale didactice suplimentare, training-uri și platforme destinate schimbului de cunoștințe.

Vă reamintim că sistemul de facilitare a educației de calitate este format din 3 tipuri de vouchere: oferirea bonurilor pentru sesiuni suplimentare de facilitare a temelor de acasă, plata lunară pentru alimentare și sete de rechizite școlare.

Proiectul „Educație Plus II” este un proiect pilot inovativ, menit să crească nivelul educației de calitate în 3 localități din țară, propunîndu-și în același timp să devină un model pentru alte localități din țară.