Invitație adresată activiștilor civici: discuții despre drepturile angajaților



Introduceti descrierea imaginii

Invitație specială către activiștii civici de a participa la discuții despre drepturile angajaților.

Institutul pentru Inițiative Rurale (iRi) lansează o invitație specială către activiștii civici pentru a participa la o serie de discuții dedicate promovării drepturilor angajaților în Republica Moldova.

Aceste discuții sunt concepute pentru a identifica provocările actuale cu care se confruntă angajații și pentru a promova o cultură durabilă a respectării drepturilor acestora.

Indiferent de nivelul dumneavoastră de experiență în acest domeniu, vă încurajăm să aplicați pentru a participa la aceste discuții.

Încurajăm toți cei interesați să aplice, în special cei din următoarele localități: Chișinău, Cahul, Drochia, Ceadâr-Lunga, Anenii Noi și Ialoveni.

Pentru a confirma intenția de participare, vă rugăm să completați un scurt chestionar disponibil (aici). Chestionarul poate fi completat până pe 19 septembrie 2024 inclusiv.

După completare, veți fi contactați de echipa iRi pentru mai multe detalii.

Acest exercițiu este desfășurat în cadrul proiectul „Employers ACT: Promovarea drepturilor angajaților în Republica Moldova”, lansat de echipa iRi cu sprijinul financiar al Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Moldova.

Vă mulțumim și așteptăm cu interes implicarea dumneavoastră!