Orașul Comrat a găzduit flash-mob-ul cu genericul "Iubește-ți rîul!" pe 31 octombrie 2014



comratVineri, 31 octombrie 2014, Centrul Național de Mediu a organizat un flash-mob pentru protecția rîurilor Moldovei cu genericul “Iubește-ți rîul!” în orașul Comrat, UTAG.

Această acțiune publică a fost susținută de circa 300 de tineri care își fac studiile în instituțiile preuniversitare din orașul Comrat și a avut drept scop sensibilizarea populaţiei şi autorităţilor cu privire la starea râurilor din Moldova. 
Acțiunea a fost una teatralizată, care a durat 15 minute prin care toți cei prezenți, prin intermediul unui dans, ghidați de echipa de dansatori ai baletului „Just Friends”, au făcut un îndemn față de întreaga societate să mediteze asupra stării râurilor din țară, cât și a beneficiilor pe care ni le oferă apa pentru menținerea vieții pe pământ.

Centrul Național de Mediu aduce mulţumiri fundaţiilor americane National Endowment for Democracy şi EcoCatalyst Foundation, graţie cărora a putut avea loc acest eveniment.

Pentru informații suplimentare despre eveniment, vă rugăm să ne contactați la nr.: 22 83 67 27; Gsm: 060176393; e-mail: alla.vacarciuc@gmail.com 

Persoană de contact: Alla Vacarciuc, Coordonator Comunicare, Centrul Naţional de Mediu.

NED LogoAcțiunea face parte din proiectul “Consolidarea valorilor democratice în rîndurile tinerilor din regiunile Moldovei ” și este co-finanțat de Fondul pentru Democrație din SUA (NED) și fundaţia americană “EcoCatalyst Foundation”.