Tabăra de vară mobilă “Iubeşte-ţi rîul!” merge în vizită la primarul mun. Chişinău, Dorin Chirtoacă



expeditia 1Participanţii taberei de vară “Iubeşte-ţi rîul!” intenţionează să meargă în vizită la primăria mun. Chişinău pentru a discuta cu edilul capitalei, dl Dorin Chirtoacă situaţia precară a rîului Bîc în porţiunea municipiului Chişinău, dar şi despre metodele eficiente de readucere la viaţă a acestuia.Vizita este planificată pentru miercuri, 02 iulie 2014, ora 13.00.

Totodată, tinerii vor parcurge la pas o porţiune a rîului Bîc din permimetrul oraşului Chişinău, unde împreună cu Inspectorii Agenţiei Ecologice Chişinău vor încerca să identifice şi să penalizeze contravenienţii legislaţiei de mediu.

La această activitate sunt invitaţi reprezentanţii mass-media pentru a aduce la cunoştinţa populaţiei care sunt rezultatele întrevederii cu primarul capitalei, care sunt soluţiile propuse de dumnealui, dar şi cum se penalizează cei care comit încălcări a legislaţiei de mediu.
Pentru detalii, vă rugăm să contactaţi reprezentanţii Centrului Naţional de Mediu: Ina Coseru - Preşedinte CNM: 060589998, 079817448
Iuliana Cantaragiu – Expert CNM: 079812714, 068225870

flagAcest eveniment este organizat în cadrul proiectului Campania tinerilor „Iubeşte-ţi rîul!”, implementat de Centrul Naţional de Mediu, graţie susţinerii generoase a poporului american prin prisma Programului de Granturi pentru Democraţie al Ambasadei SUA din Republica Moldova şi cofinanţat de fundaţia americană EcoCatalyst Foundation.

Acest eveniment este finanţat de un grant oferit de Departamentul de Stat al SUA. Opiniile, constatările şi concluziile prezentate şi discutate în cadrul evenimentului aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat pe cele ale Departamentului de Stat al SUA.