Este tipărit Codul Fiscal 2014 actualizat

Redacţia revistei „Monitorul Fiscal FISC.md” comunică despre disponibilitatea Codului Fiscal 2014 actualizat, pe suport de hîrtie.

Pentru ca orice contribuabil onest să-şi îndeplinească în mod corect şi la timp obligaţiile fiscale faţă de stat, am ţinut ca ediţia de faţă să fie disponibilă cît mai curînd posibil, din motiv că normele fiscale noi au intrat în vigoare începînd cu 1 ianuarie 2014.

Reieşind din acest considerent, pe data de 9 ianuarie, odată cu încheierea perioadei de sărbători, pe site-ul http://monitorul.fisc.md a fost publicată versiunea electronică a Codului Fiscal, accesibilă pentru toţi abonaţii la revista „Monitorul Fiscal FISC.md” (pentru anul 2014), deţinători ai statutului Premium User (acces nelimitat la versiunea electronică a revistei).

Acum, anunţăm că începând cu ziua de astăzi, toţi doritorii au posibilitatea să beneficieze de ediţia actualizată a Codului Fiscal 2014, pe suport de hîrtie.

Contribuabilii care sunt deja abonaţi la revista ”Monitorul Fiscal FISC.md” pentru anul 2014, vor primi Codul Fiscal în timpul apropiat, la adresa indicată în formularul de abonare.

Pentru informaţii suplimentare privind modalitatea de abonare la publicaţia periodică “Monitorul Fiscal FISC.MD”, sau procurarea Codului Fiscal contactaţi-ne la numărul de telefon (022) 822-031 sau vizualizaţi pagina web www.monitorul.fisc.md.