Participantele LeaderSHE-Young Women Leaders' pleacă în vizită la Bruxelles



Societatea civila in ImaginiLa 25 martie, participantele celei de-a doua ediţii a Academiei LeaderSHE vor efectua o vizită de studiu la Bruxelles. Preţ de trei zile, participantele LeaderSHE vor vizita Parlamentul European şi se vor familiariza cu funcţionarea instituţiilor europene.

La Bruxelles, în capitala Uniunii Europene, participantele LeaderSHE de la Chişinău şi Comrat vor avea ocazia să viziteze Parlamentul European şi să afle mai multe despre funcţionarea acestuia. Totodată, fetele vor avea oportunitatea să o cunoască şi să discute cu Elena Băsescu, europarlamentară şi reprezentanta României la Bruxelles.

În timpul vizitei din 25 martie-27 martie 2013, participantele se vor întâlni cu mai multe femei lideri şi se vor familiariza cu valorile şi funcţionarea instituţiilor europene. 

 

1121131 2

 

 

 

Acest proiect este implementat de INVENTO şi AO "CAAP" cu suportul Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova prin intermediul Programului de Granturi pentru Democraţie din reusele acordate de Guvernul SUA.