Extinderea termenului limita de aplicare la Gala Bunelor Practici



În urma solicitărilor parvenite din partea Organizaţiilor Neguvernamentale privind posibilitatea de extindere a termenului limită de depunere a dosarelor pentru Gala Bunelor Practici "Promovarea Transparenţei în Sectorul Asociativ", organizatorii Galei Bunelor Practici au decis extinderea termenului limită până la data de 14 mai 2012, ora 17.00.

 

Gala Bunelor Practici "Promovarea Transparenţei în Sectorul Asociativ" este o premieră în Moldova şi are scopul de a premia şi promova practicile şi exemplele pozitive în domeniul transparenţei ONG-urilor, precum şi de a stimula adoptarea principiilor de transparenţă, etică şi bună guvernare de către întreg sectorul asociativ.

Organizațiile societăţii civile care implementează cu succes mecanisme şi modele de transparenţă,  sunt invitate să  expedieze formularul de participare, care poate fi descărcat de pe pagina web a Centrului CONTACT www.contact.md

 

Dosarele completate cu anexele solicitate pot fi expediate în varianta electronică pe adresele transparency.award@gmail.com sau concurs@contact.md. La fel, dosarele pot fi depuse pe adresa: mun. Chişinău, str. Bucureşti, nr. 83.

ONG-urile din teritoriu pot depune dosarele de aplicare şi la oficiile regionale ale Centrului CONTACT în Bălţi, Cahul şi Comrat.

 

 

 

 

Această gală este posibilă graţie ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenţiei SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID), în cadrul Programului FHI 360 Consolidarea Societăţii Civile în Moldova (MCSSP). Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă în mod necesar poziţia USAID, Guvernului SUA sau FHI 360.