Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 3867

Să ne cunoaștem Capitala timp de o zi



altJoi, 25 noiembrie 2010, 25 de tineri din cadrul liceelor din Chișinău au avut posibilitatea de a cunoaște mai multe lucruri despre capitala Republicii Moldova, principalele realizări și inovații ale Chișinăului.

Cunoașterea capitalei a început cu o vizită de studiu în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, monitorizată de către Dl Donea Ion - șef direcție Programe de Tineret, întâlnirea desfășurându-se în cabinetul Ministrului, tinerii având oportunitatea să admire principalele trofee și medalii obținute de către sportivii și tinerii RM.

Tinerii liceeni au luat cunoștință cu principalele realizări și scopuri ale Ministerului, vizita finalizându-se cu un șir de întrebări adresate domnului Donea.

Ziua a continuat cu o plimbare pe străzile Chișinăului și un schimb de informații și cunoștințe istorice despre principalele evenimente și curiozități despre capitală. Punctul culminant al zilei a fost vizionarea unui film în format 3D, inovație tehnologică prezentă în Chișinău, tinerii rămânând plăcut impresionați de efectele și noua modalitate de vizionare a unui film.

Toate aceste activități din cadrul proiectului ”Cunoaște-ți Capitala” au fost implementate de Institutul Tineretului Guvernator din Moldova cu acordul şi susţinerea financiară a Ministerul Tineretului şi Sportului în cadrul Zilelor Tineretului.