"Ajută-mă să merg la şcoală"



Catharsis, Zbînţ, Ion Raţă, Doiniţa Gherman, Gloria, Ruxanda Raţă şi Iulian Filip susţin campania „Ajută-mă să merg la şcoală”

În data de 15 august, Asociaţia „Prietenii Copiilor” în parteneriat cu centrul comercial Shopping MallDova a lansat campania de colectare de fonduri şi rechizite şcolare „Ajută-mă să merg la şcoală”, pentru a acorda sprijin urgent copiilor de vîrstă şcolară din zonele afectate de inundaţii şi familiilor lor.

În acest sens, la parterul centrului comercial Shopping MallDova, au fost amplasate 2 boxe, una pentru colectarea de rechizite şcolare, iar alta pentru colectare de fonduri. Cu banii colectaţi vor fi organizate activităţi de animaţie socio-educativă cu „Ludobusul” în satele care au suferit în urma inundaţiilor, iar rechizitele colectate vor fi distribuite copiilor sinistraţi de vîrstă şcolară. „Ideea de bază a Ludobusului este aducerea jocurilor şi crearea posibilităţilor de petrecere a timpului liber pentru copiii în situaţie de risc din zonele defavorizate ale Republicii”, menţionează Tatiana Lungu, Preşedinte al Asociaţiei „Prietenii Copiilor”.

În cadrul acestei campanii, pe 31 august, în intervalul orar 13.00 – 15.30, în incinta Shopping MallDova va fi organizat un program artistic de cîntece, poezie şi dans prezentat de către copiii din cadrul Centrului de Tineret „Andrieş” şi „Centrul Comunitar pentru copii şi tineret cu dizabilităţi fizice” din or. Chişinău. Pentru susţinerea acestei cauze, şi-au anunţat prezenţa la eveniment formaţiile Catharsis şi Zbînţ, Ion Raţă, Doiniţa Gherman, Gloria, Ruxanda Raţă iar Iulian Filip va recita un şir de poezii.

Voluntarii Asociaţiei „Prietenii Copiilor” vor avea deschise la parterul centrului comercial ateliere de joc, desen, face-painting şi baloane modelate, precum şi un tîrg inedit de clopoţei confecţionaţi şi decoraţi de către voluntari.

Toţi doritorii sunt aşteptaţi cu drag la eveniment.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi:

Victoria Morozov

Responsabil relaţii publice

Tel.:  +373 22 595931, GSM: +373 69379870

Email: victoriamorozov@mail.ru