Open-Air-Party de Ziua Internaţională a Tinerilor în Străşeni



altJoi,12 august la ora 21:00 în faţa Casei Raionale de Cultură,ONG"Cultura Nouă" a dat startul unei discoteci în aer liber,organizată cu ocazia Zilei Internaţionale a Tinerilor,scopul acestei activitati a fost oportunitatea de a promova integrarea tinerilor în cultura oraşului.

Invitatele speciale la desfăurarea discotecii au fost Dj Tina Wonder şi Kristina Vixen care au mixat live pentru public.

Activitatea a fost finanţată de Popa Mihai şi Sireţeanu Grigore.

Tinerii au rămas impresionaţi de activitatea desfăşurată,iar "Cultura Nouă" s-a ales cu mulţumiri şi mult curaj pentru urmatoarea activitate.

Pe parcursul anilor de Ziua Tineretului,în oraşul Străşeni nu a fost organizată nici un fel de activitate,majoritatea cetăţenilor nici nu au ştiut ca există o astfel de zi,astfel iniţiativa ONG-ului a inceput cu anul 2007 continuînd in fiecare an cu organizarea diferitor activităţi pentru tinerii atit din oraşul cit şi din Raionul Străşeni,aceasta reprezentînd o ocazie de a reaminti oamenilor că există şi o zi a tinerilor care marchează importanţa solidarităţii între generaţii.Arătind oamenilor că se pot baza pe tinerii de azi care defapt reprezinta si viitorul tării în care locuim.

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Tinerilor ONG "Cultura Nouă" susţine activităţile desfaşurate in domeniul tineretului care oferă acestora şansa de a se manifesta.

Articol adaugat de: Ion Munteanu
Alte articole de la acest autor: