Concurs de achiziție: materiale de construcție!



ÎNTRODUCERE

AO Silent Generation este o organizație non-profit care activează în regiuinea de nord a Republicii Moldova, orașul Bălți și raioanele Sîngerei, Fălești, Rîșcani Florești. Activând în domeniu de peste 7 ani, asociația a creat parteneriate locale cât cu Asociații Obștești din regiune atât și cu Administrații Publice Locale și contribuie la dezvoltarea sectorului de tineret, la promovarea politicilor publice, dezvoltarea comunităților dar și la asigurarea transparenței și creșterea capacităților interne ale acestor părți interesate.

În cadrul acestei achiziții așteptăm oferte de preț  pentru materiale de construție conform termenilor de referință Această procedură de achiziție se realizează pentru implementarea proiectului  „ Consolidarea capacităților interne ale grupurilor de inițiativă locală” în cadrul proiectului „EU4Accountability - Societatea civilă împuternicită pentru o mai mare responsabilitate socială în Moldova” finanțat de Uniunea Europeană.

Termen limită de expediere a ofertelor:

Termenul limită de primire a ofertelor este până în data de 10 iulie 2023, ora 10:00. Ofertele recepționate după ora indicată vor fi respinse.

Licitația este planificată în data de 12 iulie 2023, după exprirarea termenului de depunere a ofertelor;

Condițiile de participare:

1. Ofertele sunt primite în varianta electronică cu semnătură și ștampilă pe ofertă și material de suport (după caz), la adresa  electronică ngo.silentgeneration@gmail.com. 

2. Contractul va fi semnat cu compania care va oferi prețurile cele mai competitive pentru produsele solicitate, cu condiția livrării și la adresa indicată de solicitant.

3. Bunurile vor fi achitate  timp de 3 de zile de la data livrării produselor și semnării actului de predare-primire și coonformitate a produselor livrate cu cele solicitate; 

4.În ofertă se vor indica prețurile fără TVA, marca comercială, denumirea și descrierea articolelor;

5. Ofertantul câștigator este obligat până  la semnarea contractului  să transmită următorul pachet cu documente:  Certificatul de înregistrare a companiei, Certificatul de lipsa datoriilor fiscale, certificatele de calitate, conformitate și de siguranță a produselor oferite.

6. Pentru a fi considerată validă, oferta trebuie să conțină formularul de participare completat și semnat conform tabelului

Nr.or

Tipul bunului/descriere

Cantitatea

Costul fără TVA

Costul total

         

7. Nu se acceptă oferte parțiale.

Termeni de referință: Lista bunurilor supuse achiziției:

1.       Pavaj preset colorat (alb) mărimea100x200X40- 300 m2

2.       Borduri mici prefabricate colorate (alb) mărimea 1000x250x80 -185 metri liniari

3.       Ciment  portland М400 saci (40kg-45kg) cantitatea 5600 kg

4.       Serviciul transportare articole în Comuna Izvoare, raionul Florești

Articol adaugat de: Silent Generation