Anunț cu privire la desfăşurarea concursului de selectare a companiei pentru prestarea serviciilor de consultanță juridică



 Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor (ADRA) este brațul umanitar global al Bisericii Adventiste de Ziua a șaptea – parte a comunității adventiste de 20 de milioane, cu sute de mii de biserici la nivel global și cea mai mare rețea integrată de asistență medicală și educație din lume. ADRA oferă ajutor și asistență pentru dezvoltare persoanelor din peste 118 țări – indiferent de etnie, afiliere politică, sex sau asociație religioasă. Prin parteneriatul cu comunitățile, organizațiile și guvernele locale, ADRA este capabilă să livreze programe relevante din punct de vedere cultural și să construiască capacitatea locală pentru o schimbare durabilă.

Înființată în 1999, ADRA Moldova este o agenție umanitară și de dezvoltare, cu biroul central situat în Chișinău. Agenția este un membru activ în toate clusterele din Moldova și face parte și din echipa de urgență înființată de ministerele locale prin birourile de sprijin din țară. ADRA Moldova are în prezent 26 de angajați, în timp ce își crește capacitatea de personal ca răspuns la criza din Ucraina.

AO Filiala ADRA Moldova anunţă desfăşurarea concursului de selectare a companiei pentru prestarea serviciilor de consultanță juridică în următoarele domenii:

  • Elaborarea contractelor;
  • Audit Resurse umane;
  • Audit Securitatea și Sănătatea în Muncă;
  • Consultanță organizațională.  

Data limită pentru depunerea ofertelor este 10.07.2022 ora 12.00.

Locul de depunere a ofertelor – oraşul Chişinău, str. Asachi 26/1, AO Filiala RM ADRA Moldova sau la adresa electronică: hrmanager@adra.md, persoana de contact: Lidia Gîrleanu.

Tel. de contact 069664819