AO Servicii Sociale Durabile lansează Licitația deschisă pentru achiziția lucrărilor de renovare și accesibilizare a Școlii profesionale Orhei



 

 SCRISOARE DE INVITAȚIE

 

LICITAŢIE DESCHISĂ PENTRU ACHIZIŢIA LUCRĂRILOR DE RENOVARE ȘI ACCESIBILIZARE A ȘCOLII PROFESIONALE ORHEI

 

Cerere de oferte:                                                      01

 Data publicării anunțului:                                  22 aprilie 2022; 08:00

Termenul limită de prezentare a dosarului:      12 mai 2022; 17:00

Procedura de achiziție:                                            Licitație Deschisă

                                                                                Selecție în baza costului

Tipul contractului:                                                    Contract de executare a lucrărilor

CONTEXT

În cadrul proiectului „Fără bariere- Serviciu de integrare socială și profesională a tinerilor cu cerințe educaționale speciale, inclusiv cu dizabilități” implementat de AO Servicii Sociale Durabile în baza Contractului de Grant nr.G15158 din 26.10.2021 finanțat de Uniunea Europeană și co-finanțat de Fundația Soros Moldova, este preconizată achiziția lucrărilor de renovare și accesibilizarea Serviciului de integrare socială și profesională a tinerilor cu cerințe educaționale speciale a Școlii Profesionale Orhei.

În acest sens, solicităm oferte pentru achiziția lucrărilor de renovare și accesibilizare a IP Școlii Profesionale Orhei cu nr. cadastral 6401406045 situat pe strada 31 august 1989, nr. 80, mun. Orhei:

DEPUNEREA DOSARULUI

Dosarul de aplicare va cuprinde documentele în conformitate cu instrucțiunea pentru ofertanți (aici)  și caietul de sarcini (aici) . 

Declarația pe propria răspundere cu privire la statutul ofertantului aici

Documentele pot fi solicitate la adresa de e-mail: ssdurabile@gmail.com cu mențiunea „solicitare documente tender accesibilizare”.

Dosarul de aplicare va fi transmis prin e-mail la următoarea adresă: ssdurabile@gmail.com

După expedierea ofertelor, vă rugăm să vă asigurați că oferta a fost recepționată de AO Servicii Sociale Durabile sub forma unui e-mail de confirmare. Asociația este responsabilă numai pentru ofertele confirmate.

DATE DE CONTACT

Pentru întrebări referitoare la Caietul de sarcini și cu privire la modul de depunere a ofertelor, vă rugăm să-l contactați pe Digori Ion, director de proiect, e-mail: ssdurabile@gmail.com

Întrebările de clarificare pot fi transmise în formă scrisă pe adresa de e-mail indicată mai sus, până la data de 30 aprilie 2022, orele 17:00.

 

Articol adaugat de: Ion Digori