Festivalul Moldox 2023 te invită în echipa de voluntariOpen call voluntari site 01

MOLDOX Festivalul Internațional de Film Documentar și Schimbare Socială se pregătește pentru cea de-a 8-a ediție în perioada 21-25 iunie, 2023, la Cahul, capitala cultural-creativă a Republicii Moldova. Festivalul a fost susținut și ajutat de cei mai tari tineri și tinere din Cahul, iar și în acest an avem nevoie de tine pentru a organiza cel mai mare și mai tare festival de film documentar din întreaga țară.

!! Spoiler alert !! Responsabilitățile generale ar fi de a ajuta în organizarea spațiilor și activităților (aranjarea scaunelor, ajutor în curățarea unor spații după evenimente, în special în ultima zi a festivalului), sprijin în organizarea proiecțiilor de film și menținerea unei atmosfere pozitive :)

Completează formularul până pe 1 iunie și arată-ne disponibilitatea și dorința ta de a face parte din cea mai frumoasă echipă. Îți garantăm multe emoții pozitive, un avantaj considerabil pentru CV-ul tău și îți asigurăm că te vei îndrăgosti de film. MOLDOX este un festival care s-a impus pe scena culturală din Republica Moldova și nu numai, devenind o platformă importantă pentru promovarea documentarului social și a schimbărilor pe care aceste filme încearcă să le aducă în societate. În fiecare an, festivalul găzduiește o selecție de filme documentare de calitate, prezentând opere care acoperă o varietate de teme, de la drepturile omului și schimbările climatice, până la probleme economice și sociale.