Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă recrutează voluntari pentru un Activism Civic cu Impact



Misiunea PNTP este de a promova participarea calitativă a tinerilor în procesele decizionale la nivel local și național, de a asigura suportul necesar pentru structurile de reprezentare a tinerilor,elevilor și studenților, de a promova activismul civic și cultura participativă al tinerilor.

Dacă rezonezi cu cele expuse mai sus te invităm să completezi până pe data de 9 octombrie formularul de aplicare în PNTP 

https://forms.gle/grsSiJm2PW5zcw2g7

 Hai împreună să creăm acea schimbare ce vrem să o vedem în societate.

Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă este o organizație neguvernamentală care are ca scop promovarea activismului civic și a implicării tinerilor în procesele decizionale la nivel local și național.

Iată ce beneficii îți poate oferi voluntariatul în cadrul PNTP:

  • echipă de lucru stabilă și eficientă
  • un spațiu și comunitate prielnică pentru a-ți expune ideile și convingerile
  • experiența și avantaje de simulare a oportunităților de viitor

Cu ce se ocupă departamentele PNTP?

  • Departamentul de MKT&PR se ocupă de promovarea organizației pe rețelele de socializare și nu numai; menține relații cu presa pentru a transmite informații despre activitatea organizației; lansează campanii informaționale, se ocupă de materialele grafice pentru platformele social media.
  • Departamentul de Resurse Umane organizează activități de teambuilding, training-uri; elaborează sistemul de punctare a voluntarilor și strategii de motivare a membrilor echipei, întocmește activități de cunoaștere și consolidare a echipei etc.
  • Departamentul  Proiecte pentru Tineri organizează diverse evenimente pentru a promova voluntariatul în rândul tinerilor, identifică în vederea colaborării în diferite activități organizate de PNTP diferiți parteneri și organizații; elaborează rapoarte asupra evenimentelor ce au avut loc etc. 
  • Departamentul  Advocacy și Participare semnificativă Relaționează cu alți actori comunitari în vederea satisfacerii necesităților tinerilor din comunitate; monitorizează pagini de stat cum ar fi CMC în vederea identificării proiectelor de legi și subiectelor ce vizează tinerii; vine cu idei asupra creșterii nivelului de înțelegere a mecanismelor de implicare a tinerilor în procesul decizional și la dezvoltarea comunitară, monitorizează procesul bugetar al APL etc. 

Articol adaugat de: Platforma Tinerilor