Ești pasionat/ă de geografie și ai intenția de a participa la olimpiadă?

Ești pasionat/ă de 🌍geografie și ai intenția de a participa la olimpiadă? 

 Atunci fii parte din inițiativa unui grup de elevi care au ca scop înregistrarea lotului național al Republicii Moldova la Olimpiada Internațională de Geografie(IGeo), prin adresare la Ministerul Educației, creând o scrisoare oficială și petiții online, semnate de elevi.

   🎯Scopul inițiativei este ca 🇲🇩Republica Moldova să fie reprezentată la IGeo - olimpiadă prestigioasa la care participă anual peste 40 de țări ale lumii, să fie ridicat nivelul de studiu al geografiei în Moldova și să fie diminuat stereotipul că învățarea  matematicii sau a chimiei e mai "cool" decât geografia sau alte obiecte umane. 

   🗣️Fă-ți părerea auzită și permite elevilor interesați de geografie să se manifeste și la nivel internațional, unul dintre care poți fi chiar tu! 

   Implicându-te, vei obține experiență în elaborarea scrisorilor, petițiilor online.🤗Vei face parte dintr-o comunitate prietenoasă de elevi pasionați de geografie, cu care veți putea colabora și în alte proiecte! 

   Daca ești interesat/ă de a fi parte din inițiativa aplică prin formular, ca împreună cu mai mulți elevi să contribuiți la dezvoltarea sistemului educațional.

Grăbește-te să aplici! În curând începe procesul de adresare la Minister! 

 Formular: https://docs.google.com/forms/d/1kebQSV1dC6o_8bdJ-Lok8bdhnn9hZiPyhXWtUt3bQEw/edit?usp=sharing

Author: Bogdan Arama

Contribuie la continuarea proiectului CIVIC.MD. Devino susținător, donează aici.

Become a Patron!Descopera ONG

Descopera Finanțatori

Active în ultima săptămănă