Invitație la voluntariat în Săptămâna Prevenirii Suicidului (6-13 septembrie 2021)



Liubas săptâmâna prevenirii suicidului 1

   Linia Verde pentru Prevenirea Suicidului organizează și în acest an Săptămâna Prevenirii Suicidului care este dedicată Zilei Mondiale de prevenire a suicidului,  marcata anual la 10 septembrie.  

   Anul acesta, respectând normele igienico-sanitare, dorim să organizăm mai multe evenimente ce vor sublinia grija noastră față de persoanele, care ar putea trece prin momente critice în viață. Vom accentua importanța comunicării responsabile despre suicid și vom informa societatea despre semnele presuicidare și despre existența Serviciului de Susținere Emoțională www.pentruviata.md 

    În acest context îți lansăm invitația  la voluntariat alături de echipa www.pentruviata.md. Oricare ar fi vârsta ta, te așteptăm cu drag alături de noi!

    În fiecare zi a săptămânii vom avea evenimente. Iar tu vei putea alege la care să te implici. 

   Orele de implicare sunt de luni până vineri de la 10.30 la 13.00 sau la 16.30 (vineri) și de la 17.00 la 19.30 .

    Totodată, dacă vei dori,  vei putea organiza și tu cu prietenii tăi micul vostru eveniment de susținere emoțională pentru cei din jurul vostru, iar noi vă vom ghida care sunt pașii simpli de implicare, pe care îl veți putea face. 

    Dacă te interesează să fii alături de noi și de persoanele, ce trec prin momente dificile,  poti completa formularul de înregistrare, accesând linkul 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeZYy29z0sYuMME0rilwlgv8t9Y-DXueVbvVoK5My8csRGx7Q/viewform?usp=sf_link 

    Termenul limita de înregistrare este 5 septembrie.

   Ședința de orientare va avea loc la data de 6 septembrie, ora 17.00, iar locul întâlnirii va fi anunțat ulterior prin SMS.

    Voluntarilor li se va oferi certificate de participare și/sau solicitări de învoire de la locul de studii/muncă.

    Evenimentele se vor desfășura cu respectarea normelor de igienă pentru protecția împotriva COVID-19. Organizația va asigura voluntarii cu măști, mănuși și dezinfectant. 

   Te așteptăm cu drag în  echipa voluntarilor Serviciului de susținere emoțională www.pentruviata.md!

    Pe curând!

 

   Pentru contact - Cristina Doroftei, cristina.doroftei@pentruviata.md