Voluntar informat = Voluntar protejatVoluntar informat Voluntar protejatVrei să afli ce este un contract de voluntariat și care sunt beneficiile unui carnet de voluntar? Sau ești curios să cunoști mai multe despre instituțiile gazdă ale activității de voluntariat?

Atunci, te invităm în data de 27 mai 2021, ora 18:00 la sesiune de informare online „Voluntar informat = Voluntar protejat”.

Instruirea va avea durata de maxim 1h, iar tot ce trebuie să faci pentru a participa, este să te înregistrezi, accesând link-ul: https://forms.gle/TySKgvm27DCTttx7A

Cine poate participa la instruire? Credem cu tărie că voluntariat poate să facă orice persoană indiferent de vârstă, naționalitate și gen.

Vei avea posibilitatea să cunoști mai multe despre legea nr. 121 cu privire la voluntariat dar și despre oportunitățile acestuia pentru dezvoltarea personală.

Instruirea este organizată de Asociația pentru Inovare, Educație și Dezvoltarea Tinerilor în cadrul proiectului internațional Ziua Faptelor Bune 2021. Reprezentat legal evenimentului în Moldova - Centrul Republican al Voluntarilor.Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet