Facebook Live: Cum să aplici pentru programul de voluntari American Spaces

AH LOGO CHISINAU 1

America House Chișinău invită toți doritorii la o sesiune live pe Facebook împreună cu Nata Andreev, American Spaces Coordinator în cadrul ambasadei SUA în Moldova și Daniela Lungu, Program Manager la America House Chișinău.

În timpul liveului veți avea ocazia să aflați mai multe detalii despre criteriile și beneficiile programului de voluntari, care va începe oficial pe 15 februarie. Nata o să va prezinte procesul pas cu pas și o să răspundă la toate întrebările publicului.

Programul de voluntari a fost creat în 2015. Este o oportunitate de șase luni pentru tineri și tinerele din orice colț al țării să colaboreze cu American Spaces și să devină o forță de schimbare în comunitățile lor. Fiecare participant/ă primește la sfârșit de program o diplomă din partea departamentului cultură și presă, din cadrul misiunii americane în Moldova.

Discuția va avea loc în limba română.

Link-ul evenimentului pe Facebook: https://fb.me/e/16pmUpZsnArticolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet