Voluntar la Expoziția națională ”Fabricat în Moldova” 2020

Distribuie prietenilor:


Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova te invită să cunoști producătorii autohtoni și produsele moldovenești la cea de a XIX-a ediție a expoziției naționale “FABRICAT ÎN MOLDOVA”, care se va desfășura în perioada 29 ianuarie – 02 februarie 2020, pe teritoriul Centrului Internațional de Expoziții “Moldexpo” SA, mun. Chișinău.

Scopul evenimentului – promovarea fabricării produselor autohtone, punerea în evidență a nivelului de competitivitate a acestora și majorarea cererii de consum a produselor naționale.

Participanţi – agenți economici din diferite domenii de activitate și regiuni ale țării, precum și comunitatea de afaceri de peste hotare.

Pentru studenţi – oportunitate unică de a fi în centrul strategic de programare, gestionare şi desfăşurare a expoziţiei.

Avantaje:

– Diplomă de Voluntar;

– Posibilitatea de a cunoaşte etapele de organizare a unei expoziţii;

– Contact direct cu antreprenorii participanţi ai expoziţiei;

– Posibilitatea efectuării unei cercetări economice a businessului moldovenesc;

– Un câmp completat în CV;

– Timp frumos petrecut în compania oamenilor de afaceri.

Doritorii sunt rugați să ne transmită CV-ul pe adresa de e-mail: carolina.chiper@chamber.md sau diana.lungu@chamber.md până la data de 23 ianuarie 2020.
Pentru informații detaliate- tel: (022) 21-07-25, 23-84-10, 21-14-42.

Fii VOLUNTAR în cadrul celei mai așteptate expoziții din țara noastră, cunoaște-ți producătorii autohtoni și produsele naționale!


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet