Voluntar la Expoziția națională ”Fabricat în Moldova” 2020

Distribuie prietenilor:


Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova te invită să cunoști producătorii autohtoni și produsele moldovenești la cea de a XIX-a ediție a expoziției naționale “FABRICAT ÎN MOLDOVA”, care se va desfășura în perioada 29 ianuarie – 02 februarie 2020, pe teritoriul Centrului Internațional de Expoziții “Moldexpo” SA, mun. Chișinău.

Scopul evenimentului – promovarea fabricării produselor autohtone, punerea în evidență a nivelului de competitivitate a acestora și majorarea cererii de consum a produselor naționale.

Participanţi – agenți economici din diferite domenii de activitate și regiuni ale țării, precum și comunitatea de afaceri de peste hotare.

Pentru studenţi – oportunitate unică de a fi în centrul strategic de programare, gestionare şi desfăşurare a expoziţiei.

Avantaje:

– Diplomă de Voluntar;

– Posibilitatea de a cunoaşte etapele de organizare a unei expoziţii;

– Contact direct cu antreprenorii participanţi ai expoziţiei;

– Posibilitatea efectuării unei cercetări economice a businessului moldovenesc;

– Un câmp completat în CV;

– Timp frumos petrecut în compania oamenilor de afaceri.

Doritorii sunt rugați să ne transmită CV-ul pe adresa de e-mail: carolina.chiper@chamber.md sau diana.lungu@chamber.md până la data de 23 ianuarie 2020.
Pentru informații detaliate- tel: (022) 21-07-25, 23-84-10, 21-14-42.

Fii VOLUNTAR în cadrul celei mai așteptate expoziții din țara noastră, cunoaște-ți producătorii autohtoni și produsele naționale!


Distribuie prietenilor:


helpVă place portalul CIVIC.MD? Vă invităm să contribuiți lunar cu suma de 1 Euro pentru menținerea portalului.

Click AICI pentru a contribui lunar  (Card Bancar sau PayPal)

Toate serviciile comerciale oferite de portal până recent au fost suspendate. Dacă reușim să acoperim minimul necesar din aceste contribuții - toate spațiile pentru bannere vor fi oferite gratuit organizațiilor necomerciale sau agenților economici cu puternice elemente de responsabilitate socială. Absolut toate serviciile vor fi gratuite! 

Sperăm că vă veți alătura! 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet