Devino membru al bordului Centrului de Tineret STUDEM

Distribuie prietenilor:


AO ”CREEDD” anunță Concurs de selectare a 11 tineri cu vărsta cuprinsă între 15 și 24 de ani din orașul Bălți care vor deveni membrii ai bordului Centrului de Tineret STUDEM.

Centrul de Tineret STUDEM este un proiect revoluționar al AO ”CREEDD” care vine să ofere un spectru foarte larg de servicii pentru tineri. Dintre activitățile de bază organizate în cadrul centrului vor fi ”Clubul de Dezbateri” și ”Școala Tânărului Politic”, însă Centru își propune să devină o platformă de comunicare și întruniri pentru tineri.

Cei 11 tineri selectați vor gestiona activitatea centrului pentru anul 2020. În responsabilitățile acestora va sta atât organizarea evenimentelor cât și buna gestionare a resurselor financiare disponibile în cadrul Centrului.

Implicarea în cadrul proiectului presupune acumularea experinței de organizare a evenimentelor, management de proiect și management financiar.

Termenul limită de depunere a documentelor este 15 ianuari.
Formularul completat și CV-ul candidaților trebuie trimis pe poșta electornică office@studem.md cu copie creedd.ong@gmail.com

Formularul de aplicare poate fi descărcat accesînd: https://drive.google.com/file/d/1obRVBxaVvj1rUee8rQ1Fx8JFQWxi_swJ/view?ts=5e11e7b3

IMPORTANT: Pentru a deveni membrul al boardului ”Centrului de Tineret STUDEM” este obligator să treci etapa de selectare care este constituită din 2 părți: 1. Etapa de aplicare (Formular +CV): 2. Etapa de interviu. Deasemenea, ulterior etapei de selecție în cadrul proiectului vor fi organizate 9 zile de instruire care vor avea loc în perioada 15 ianuarie 1 martie, prezența în cadrul activităților de instruire este obligatorie.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet