Devino parte a ”SpeakUPMoldova!” și fii parte a schimbării din societate !

Distribuie prietenilor:


SpeakUP Moldova! încurajează tinerii care militează pentru o societate non-discriminantă, dornici de experiențe și cunoștințe noi să devină membri ai organizației . De la fondarea sa, SpeakUP luptă împotriva misoginismului, intoleranței și a indiferenței, încurajând viziunile tolerante.

  În palmarez, organizația a reușit să adune o multitudine de evenimente de factură socială, cum ar fi:

- Self-defence training, proiectul care oferă posibilitatea de a face cunoștință cu tehnicile de auto-apărare și de atac, astfel oferind un plus de siguranță și încredere.

- Confessions, un eveniment la care sunt invitate persoane cunoscute din comunitate și care împărtășesc realizările, dificultățile și provocările pe care le-au întâmpinat pe parcursul evoluării în carieră.

-  Traininguri în licee, oferind tinerilor șansa de a se înțelege noțiunea de discriminare.

  SpeakUP încurajează toate persoanele care doresc să pună în practică gândurile originale pe care le au, astfel producând un impact major, să completeze formularul de aplicare!

 Împreună suntem o putere!

Deadline-ul aplicărilor este data de 22 septembrie!

https://speakup3.typeform.com/to/aVRi7w


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet