Concurs de selectare a trei stagiari CU SENS



Proiectul media „Cu Sens” anunță concurs de selectare a trei persoane, pasionate de jurnalismul video, pentru un internship în cadrul redacției CU SENS. Pe lângă experiența acumulată, lucrând cot la cot cu jurnaliștii, stagiarii vor primi și burse de 500$ (brut).

Concursul se va face în două etape. Inițial, vom selecta un grup de până la 15 tinere și tineri, care vor participa la două sesiuni de training unde vor învăța tehnici de documentare a unor subiecte de interes public în format video, adaptat noilor tendințe media. Ulterior, participanții la traininguri vor fi invitați să-și depună dosarul pentru internship. 

Persoane eligibile:

  • Tineri și tinere cu vârsta cuprinsă între 18-26 de ani;
  • Studenți sau absolvenți ai Facultății de Jurnalism;
  • Studenți sau absolvenți ai Școlii de Jurnalism din Moldova;
  • Jurnaliști cu 1-2 ani de experiență;

Sesiunile de training vor avea loc pe 3 - 4 septembrie 2022. Durata internshipurilor va fi de o lună - o lună și jumătate, conform unui grafic prestabilit de comun acord, în perioada septembrie - decembrie 2022.

Dacă ești interesat/ă de acest program, nu mai sta pe gânduri. Expediază CV-ul cu un scurt mesaj în care să ne spui în 2-3 enunțuri de ce îți dorești această experiență, la adresa de e-mail: cusens.project@gmail.com. Data limită: 25 august 2022.

Pentru detalii, nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon: 069328884

Această activitate este implementată în cadrul proiectului de promovare a jurnalismului de investigație în rândul jurnaliștilor din media națională și regională, a studenților facultăților de jurnalism, și a activitștilor civici, în perioada 1 februarie 2022 - 31 ianuarie 2023. Proiectul este finanțat de National Endowment for Democracy (NED).

Articol adaugat de: Sergiu Ipatii