Găsește startup-ul din care vrei să faci parte! Participă pe 24 aprilie la Upcelerator: Co-founder Matching

Tinerele și tinerii din Upcelerator caută mai mulți oameni în echipe! Dacă ești IT developer(ă), o persoană pricepută în vânzări sau marketing sau expert(ă) într-un anumit domeniu și ești gata să ai o experiență de muncă într-un startup, atunci nu ezita să te alături!


Suntem la jumătate de program - Upcelerator, ceea ce înseamnă că toți fondatorii și toate fondatoarele din program au trecut deja peste 8 module și își trăiesc experiența în acceleratorul online pentru ideile de startup care sunt în faza incipientă.

În această perioadă, peste 30 de echipe au descoperit ce este scalabilitatea, diferența dintre o afacere tradițională și un startup tehnologic, cum pot găsi o idee de startup, cum aceștia pot să atragă clienți și să-și înțeleagă piața, concurența. De asemenea, au lucrat la dezvoltarea produsului, brandingul acestuia și își aleg modelul de venituri care se potrivește ideii lor de afacere.

Sub îndrumarea mentorelor și mentorilor, fondatorii lucrează la pitch deck-ul lor și sunt gata să vină să-și prezinte ideile în fața ta!

Co-founders Matching va avea loc joi, pe 21 aprilie, online, la ora 18:00 GMT+3 și doar persoanele înscrise vor avea acces la întâlnirea online. Dacă vrei să participi, înscrie-te aici: https://bit.ly/3EjR8xO. Vom selecta participanții pe baza formularului de înregistrare, iar persoanele confirmate vor primi link-ul către eveniment prin e-mail. Mulțumim pentru înțelegere.

Acest eveniment este disponibil doar pentru participantele și participanții din Upcelerator și pentru persoanele înscrise în formularul de mai sus. Urmărește paginile Upcelerator și Dreamups pentru fi la curent când lansăm următorul program de accelerare!

Upcelerator este organizat de acceleratorul de inovație și antreprenoriat Dreamups, partener general Orange Systems, realizat cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Suediei în cadrul Proiectului ”Tekwill” implementat de ATIC, cu suportul Central European Initiative - CEI și Sindicatul de investiții „Mozaic”.