Centrul Național de Mediu relansează Programul de Stagiere ECO - JUMP

Una dintre prioritățile Centrului Naţional de Mediu este reconfirmarea statutului de angajator uman, ceea ce presupune dezvoltarea continuă a competențelor-cheie pentru viitor. Pentru aceasta am creat ECO - JUMP – Programul de Internship la Centrul Naţional de Mediu. Programul ECO JUMP este prevăzut pentru tineri şi/ sau persoanele ambițioase care vor să înceapă să-și pună bazele unei cariere de succes în domeniul Mediu şi Energie sau să preia bunele experienţă în viaţa de zi cu zi.

ECO - JUMP are patru domenii în care tinerii pot să se dezvolte: Managementul resurselor de apă, Managementul deșeurilor, Dezvoltarea durabilă și promovarea economiei verzi, Project Management.

În anul curent, Programul de stagiere se va desfășura începând cu 1 februarie până la 30 iunie 2022, între 4 și 6 ore pe zi, 3 sau 4 zile pe săptămână. Fiecare domeniu îmbină în sine perioada de orientare, la fel ca și ceilalți angajați ai Centrului Naţiona de Mediu, coaching pe partea tehnică, training pe partea de skills și bineînțeles, partea practică.

Prin intermediul Programului ECO – JUMP CNM va căuta la candidați:

  • Să fie tineri şi/ sau persoane pasionate și dornice să învețe, capabili să demonstreze cunoștințe teoretice despre aria pentru care aplică/cunoștințe generale
  • Să fie curioși și entuziaști, cu o gândire analitică
  • Să aibă abilități de comunicare și de lucru în echipă
  • Să cunoască limba engleză

Avantajele participării în cadrul Programului ECO - JUMP:

  • Participanţii vor învăța de la cei mai buni în domeniu, pentru că noi niciodată nu ne oprim și mereu avem culmi noi de atins, cu alte cuvinte: o echipă extraordinară cu care vor avea ocazia să lucreze zi de zi.
  • Participanţii vor avea șansa de a începe să-și construiască o carieră într-o cultură sănătoasă și de a înțelege cum se încadrează în aceasta.
  • Participanţii vor avea acces nelimitat pe durata internship-ului la platforma de dezvoltare a abilităților și competențelor.
  • Participanții vor putea beneficia de o bursă de stagiere.

Candidații interesați pot transmite CV-ul și o scrisoare de motivare pe adresa cnm.concurs@gmail.com până pe data de 17 ianuarie 2022.

Doar cei selectați vor fi contactați și invitați la un interviu.

Articol adaugat de: Radu Anastasia
Alte articole: