Amnesty International Moldova anunță deschiderea programului de Internship/Stagiere

Obține experiențe practice fiind membru al staff-ului Amnesty International Moldova! În calitate de stagiar la AIM, vei avea posibilitatea de a obține cunoștințe și experiențe neprețuite, precum și vei afla cum funcționează cea mai mare organizație non-guvernamentală în domeniul Drepturilor Omului din lume.

Tipurile de internship

Amnesty International Moldova oferă două forme de stagii specializate. Ambele stagii sunt concepute în primul rând pentru studenți și absolvenții din Republica Moldova, dar și din străinătate. Ambele stagii sunt flexibile de timp și durează câteva luni. Stagiile sunt neplătite.

Asistent în Relații Publice, Comunicare și Traduceri

Stagiul RPCT oferă o gamă largă de activități de comunicare. Ca parte a acestui stagiu, veți participa la gestionarea rețelelor sociale ale AIM, veți elabora newsletter-ul lunar, veți efectua traduceri eng-rom/rom-eng (pentru aplicanții de la facultățile de limbi moderne) și veți asista la organizarea activităților AIM, atât online, cât și offline. Stagiul RPCT va dura 3 luni. Domeniul de aplicare al muncii este de aprox. 15 ore pe săptămână, dar poate fi ajustat conform cerințelor aplicantului.

Asistent IT și Graphic Design

Stagiarii ITGD vor lucra direct cu Programul IT al AIM și sarcina principală va fi să susțină Coordonatorul de Program în activitatea sa (gestionarea bazei de date, serviciul tehnic, elaborarea materialelor video și a posterelor (MS Office, Adobe Photoshop, AI, ID, Pr) etc.)

Internship-ul la postul de Asistent ITGD va dura 3 luni, cu posibilitate de prelungire. Domeniul de aplicare al muncii este de aprox. 15 ore pe săptămână, dar poate fi ajustat conform cerințelor aplicantului.

 

CUM APLIC?

  1. Alege un program de stagiare de mai sus.
  2. Trimite-ne un email la adresa assistant@amnesty.md cu subiectul ”Internship – denumirea programului de stagiu ales” și atașează la el CV-ul tău și Scrisoarea de motivație.

Te așteptăm!

Author: Anastasia Paraschiv

Contribuie la continuarea proiectului CIVIC.MD. Devino susținător, donează aici.

Become a Patron!Descopera ONG

Descopera Finanțatori

Active în ultima săptămănă