Stagii

Parcul Național ”Orhei” este în cautarea unui profesionist în scrierea de Proiecte în domeniul protecției și conservării biodiversității

Distribuie prietenilor:Instituția Publică Parcul Național „Orhei” este prima și unica entitate publică cu atribuții delegate în domeniul menţineri şi utilizari raţionale a diversităţii biologice din zona centrală a Republicii Moldova. Urmare, suntem în cautarea unui specialist care ar putea sa atragă și scrie proiecte în domeniul menţinerii, conservării diversităţii biologice, complexelor naturale unice, valorii estetice şi cultural-istorice deosebite din cadrul teritoriului Instituției Publice Parcul Naţional „Orhei” .

Dacă ai experiență și perseverență, așteptăm CV dvs pe adresa de e-mail: [email protected] . În caz de careva detalii ne contactați la nr. de telefon: 79561000

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.