Stagii

Stagiu în Germania pentru antreprenori din Moldova din industria alimentară, limba rusă

Distribuie prietenilor:


Scopul : posibilitatea de a cunoaşte piaţa germană, a stabili legături de afaceri cu firme germane şi a edifica parteneriate pe termen lung, fiind un instrument de promovare în domeniul comerţului extern.

Întreprinderile din Moldova ar trebui să fie interesate de cooperare și stabilirea de contacte cu producătorii și furnizorii de echipamente tehnologice din industria alimentară, mecanizarea și automatizarea proceselor de producție, ambalare, depozitare și transport a produselor alimentare.

Grupul ţintă: top și middle manageri de la companiile moldovenești din industria alimentară: producători de produse lactate, carne, fructe și legume, făină și cereale, panificație, cofetărie, ulei și grăsimi și alte produse alimentare, precum și companii de aprovizionare agricolă, inclusiv către piețele internaționale.

LIMBA RUSĂ. Grupul are limba de comunicare - rusa.

Programul prevede un stagiu de o lună de zile în Germania, în perioada 07.09-06.10.2020, Kiel (Germania).

Fiecare participant beneficiază de asigurare, cazare, alimentare (dejun şi prânz), transport intern. Costurile în Germania sunt finanțate de Ministerul Economiei şi Energiei al Republicii Federative Germania.

Un program de traininguri de 64 ore este organizat înainte de stagiu, pentru a asigura o bună pregătire către plecarea în Germania.

Selectarea participanţilor se face de către o comisie de experti germani, în baza interviului. Formularul de aplicare Application Form 2016 V4 EN îl puteți descărca din atașament.

Interviurile de selectare a candidaţilor se desfăşoară via Skype până pe 25 Mai 2020.

La îndeplinirea formularului echipa Centrului de formare antreprenorială oferă consiliere individuală şi gratuită.

Premise obligatorii pentru selectarea candidaţilor sunt:

–  poziţie de manager la întreprindere,

–   studii superioare,

–  experienţă de muncă,

–  interese comerciale bine determinate pentru Germania.

Pentru informaţii privind procedura de înscriere ne puteți contacta: Telefon / Fax: 069800112,  079182883 Email: seminar@chamber.md, Inesa Iordatii. 


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet