Stagii

Cinci stagii în SUA își așteaptă beneficiarii la Școala de Studii Avansate în Jurnalism

Distribuie prietenilor:


Burse SUAVrei o bursă și un stagiu de 4 săptămâni într-o redacție din SUA? Școala de Studii Avansate în Jurnalism îți oferă această șansă. Depune, până pe 16 martie 2020, dosarul cu următorul conținut:

  1. CV
  2. Scrisoare de intenție
  3. 2 scrisori de recomandare (dintre care una din partea instituției media în care activezi)
  4. Declarație de angajament prin care accepți să lucrezi timp de 6 luni după revenirea în Moldova în redacția care te deleagă
  5. Lista redacțiilor (2-3) din SUA în care ai dori să realizezi stagiul

Expediază dosarul (complet, cele incomplete vor fi respinse) pe adresa de e-mail: agonta@scoaladejurnalism.md, sau vino la sediul Școlii de Studii Avansate în Jurnalism și depune-l (str. Veronica Micle nr. 1/1, etajul 2, MD-2012).

Persoană de contact: Aneta Gonța, Directoare, Școala de Studii Avansate în Jurnalism.

Eligibili sunt atât jurnaliștii/-tele care deja activează într-o redacție din Moldova, cât și studenții/-tele care colaborează cu anumite redacții. Bursele și stagiile sunt oferite în cadrul proiectului „Fortificarea capacității media de a produce conținut local creativ și informațional de înaltă calitate”, finanțat de Ambasada SUA în Republica Moldova.

Perioada stagiilor este cuprinsă între lunile iunie-august 2020.  


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet