Intruire „Metode și instrumente interactive în lucrul cu refugiații”



Ești lucrător într-o organizație a societății civile și lucrezi cu refugiați?

Institutul de Instruire în Dezvoltare „MilleniuM” în parteneriat cu asociația internațională „OlamAid”vă  invită să participați la instruirea „Metode și instrumente interactive în lucrul cu refugiații” care va avea loc între 7-8 noiembrie 2024, cu participare offline.

Această instruire se adresează celor care doresc să-și dezvolte competențele în utilizarea metodelor interactive pentru sprijin psiho-social (PSS) și învățare socio-emoțională (SEL). Vei învăța cum să sprijini refugiații în gestionarea emoțiilor, dezvoltarea abilităților socio-emoționale și integrarea socială.

Prin participare, vei dobândi instrumentele necesare pentru a facilita adaptarea refugiaților, contribuind astfel la procesul lor de integrare în comunitate.

Detalii logistice: Activitatea va avea loc în afara orașului Chișinău. Organizatorii vor asigura cazarea, masa și transportul pentru participanți.

Formular de înregistrare: https://forms.gle/aMZLp6cBLhZtgRCv6
Termen limită pentru înscriere: 25 octombrie 2024.

Toate detaliile vor fi transmise participanților după termenul limită de înregistrare.

Pentru detaliii adiționale, contactați 060963838 - Alexandra Isaicul.

 

Ar putea fi o imagine cu ‎2 persoane, clarinet şi ‎text care spune „‎Horau OlamAid שש ZWST Zentralwohlfahrtsstelle der Juden in Deutschlande.V. e.V. Aktion DeutschlandH DautechlandHi DetshladAt hland Hilft HiBaqa Traning raining METODE ȘI INSTRUMENTE INTERACTIVE ÎN LUCRUL CU REFUGIAȚII Activitate destinată lucrătorilor din organizațiile societății civile, axată pe însușirea și utilizarea metodelor și instrumentelor interactive sprijinul psiho-social (PSS) și învățarea socio- emoțională (SEL) pentru refugiați. 7-8 noiembrie 2024 <a href=