Tabăra ”Peace Ambassadors Camp” pentru Femei Ambasadoare ale Păcii



pmlogo

Rețeaua Femeilor pentru Democrație, "Women’s Democracy Network," în parteneriat cu UN Women Moldova și finanțată de Women’s Peace and Humanitarian Fund, invită femeile pasionate de pace, drepturi civile și leadership să participe la Peace Ambassadors Camp. Acest eveniment unic se va desfășura în perioada 7-8 septembrie 2024 și va oferi o oportunitate valoroasă pentru dezvoltare personală și profesională în domeniul construirii păcii.

Detalii Eveniment:

  • Nume: Peace Ambassadors Camp
  • Date: 7-8 septembrie 2024
  • Locație: Vadul lui Vodă, pensiune

Cine poate participa?

Peace Ambassadors Camp este deschis femeilor din diverse domenii, care sunt dedicate promovării păcii și egalității de gen. 

IMPORTANTprioritate va fi acordată participantelor active la cursul Femeile Ambasadoare ale Păcii !!! 

Ce vei învăța?

Participantele vor avea ocazia să își îmbunătățească abilitățile de leadership, vor învăța cum se crează și se negociază pacea, vor învăța despre strategii de gestionare a conflictelor, vor reevalua conflictului Transnistrean pentru o pace durabilă, și se vor conecta cu alte femei din întreaga țară, toate cu un scop comun: promovarea păcii durabile.

Cum să aplici?

Pentru a aplica, te rugăm să completezi formularul de înscriere disponibil AICI. Termenul limită pentru înscriere este 4 septembrie 2024.

Peace Ambassadors Camp se va desfășura la o pensiune de la Vadul lui Vodă. Va fi asigurată cazarea participante (în camere a câte 2 persoane), masa și transportare participante dintr-un punct din Chișinău și până la Vadul lui Vodă (sâmbăta, ora 9.30 - dus, duminica, ora 15.00 - întors).  

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați pe e-mail: womens.democracy.network@gmail.com

Acest proiect este implementat de Rețeaua Femeilor pentru Democrație - WDN Moldova, cu susținerea UN Women Moldova și finanțat de Women's Peace & Humanitarian Fund