Excalibur AI Camp



Vrei să înțelegi cum funcționează tehnologia din spatele celor mai dezvoltate modele AI? În plus, vrei să înveți cum să dezvolți propria aplicație folosind inteligența artificială?

Te invităm la Excalibur’s AI Camp, locul unde vei intra cu dreptul în lumea Inteligenței Artificiale. Acest program își propune să echipeze tinerii entuziaști de tehnologii, în special pe cei cu cunoștințe de bază de Python, cu abilitățile și cunoștințele necesare pentru a explora acest domeniu în continuă evoluție pe parcursul a trei luni, cu sesiuni desfășurate de trei ori pe săptămână.

 După finalizarea cursului vei putea:

–Să colectezi, preprocesezi date și să îmbunătățești modelul propriu.

–Să manipulezi date, să analizezi statistici și să vizualizezi datele cu Pandas, Matplotlib.

–Să aplici algoritmi pentru antrenarea modelelor de tipul supervised și unsupervised learning

–Să antrenezi modele, să le evaluezi performanța și să optimizezi parametrii.

–Să interpretezi modele și să le implementezi cu Flask și Docker.

–Să înțelegi concepte de bază ale NLP, Computer Vision, și Reinforcement Learning.

–Să creezi un proiect complet de Data Science aplicând cunoștințele dobândite

 

Lecțiile vor avea loc online, pe Zoom, de trei ori pe săptămână, cu câteva sesiuni offline pentru a oferi participanților oportunitatea de a face networking alături de oameni la fel de dedicați ca ei.

Cursul este structurat pentru a acoperi subiecte de la nivel începător la nivel intermediar în domeniul de Machine Learning și Data Science, unde elevii vor avea și teme pentru acasă pentru a aplica cele învățate la lecții.

Vei crea propriul proiect bazat pe AI, găsind o soluție la o problemă reală, cum ar fi automatizarea sarcinilor repetitive într-un domeniu specific.

La finalul camp-ului, toți participanții vor primi un certificat care va demonstra că au absolvit cu succes campul de 3 luni.

Acest camp nu va fi doar un curs de 3 luni, ci o oportunitate pentru tine de a nu doar să te folosești de aceste tehnologii, dar să le creezi și să devii unul din oamenii care duc lumea spre o nouă eră.

Pentru a fi parte a cursului, intră aici. https://unde.io/event/718


Organizarea cursului este posibilă datorită suportului proiectului Tehnologiile Viitorului, USAID, Suedia Sverige și UKAID.