Înscrie-te în ediția #weekend a cursului gratuit Fundamentele IT de la Orange Digital Center și fă primul tău pas în tech



width=698

 

Hubul de învățare pentru viitor Orange Digital Center continuă să aducă lumea tehnologiei mai aproape de fiecare și lansează cea de a 3-a ediție a cursului de inițiere în domeniul tech - Fundamentele IT.  

 

Programul va avea loc în perioada 15 iunie - 3 august. Pe parcursul a 17 lecții teoretice și practice participanții vor studia 24 de subiecte esențiale, de la componentele hardware și software, până la management de proiect. 

 

Cunoștințele pe care le vor dobândi le vor pune o bază solidă pentru a participa, ulterior, în cursuri avansate din cadrul Orange Digital Center, cum ar fi Quality Assurance #automation sau Front-End Developer.

 

width=698

 

Cristina SUCNER, mentora cursului Fundamentele IT: „După ce vor finaliza acest curs, participanții vor fi echipați cu competențele esențiale pentru a începe cu încredere o carieră în IT și vor putea să-și croiască propriul drum în acest domeniu, fie că optează pentru Front-End, Quality Assurance sau alte specializări.” 

 

Programul este potrivit pentru:

  • Liceeni care doresc să-și testeze interesul și aptitudinile pentru o carieră în domeniul IT
  • Studenți care vor să se reprofileze sau să exploreze un domeniu diferit față de cel pe care îl studiază
  • Profesioniști din orice alt domeniu, interesați să se reprofileze în IT și să își dezvolte abilitățile tehnologice
  • Antreprenori care doresc să învețe cum să-și transforme afacerile în mediul online

 

Fundamentele IT va avea loc în format offline, în perioada 15 iunie - 3 august 2024, în fiecare sâmbătă, între orele 10:00 - 13:00, la Orange Digital Center (str. Ion Creangă 1, Chișinău). Programul este gratuit, iar limba de predare este româna.

 

Pentru a participa în această ediție, completează formularul de înscriere cât mai rapid. 

 

Termenul limită de aplicare este 5 iunie, ora 23:59, iar selecția participanților se va face în baza principiului „primul venit – primul servit” și a rezultatelor unui test dedicat.

 

Programul de învățare Fundamentele IT este lansat de Fundația Orange și este realizat în parteneriat cu Acceleratorul de Inovații și Antreprenoriat Dreamups, sub umbrela Orange Digital Center.

 

Orange Digital Center este o inițiativă socială a Grupului Orange și este implementat în Republica Moldova de Fundația Orange, în parteneriat cu Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” și proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie.


Mai multe detalii despre Orange Digital Center sunt disponibile pe digitalcenter.orange.md