Eastern European Centre for Multiparty Democracy anunță selecția cursanților pentru "Școala de Democrație"



Eastern European Centre for Multiparty Democracy anunță selecția cursanților pentru Școala de Democrație

Ești pasionat sau pasionată de politică și vrei să-ți îmbunătățești cunoștințele în domeniul democrației și guvernării?

Ai vrea să devii mai implicat/implicată și să înțelegi mai bine procesele legislative, financiare și de comunicare politică? 🤔

Ei bine, ai ajuns în locul potrivit!

Eastern European Centre for Multiparty Democracy anunță selecția cursanților pentru Școala de Democrație 

👉🏽 Cursul Școala de Democrație este conceput pentru cei care doresc să înțeleagă mai bine mecanismele politice și să-și dezvolte abilitățile în domeniul guvernării.

🗓️ Programul va dura apx. 3 luni și va avea loc de două ori pe săptămână, cu prezență fizică, începând de la ora 17:00 până la 20:00.

❗️În cadrul cursului, vei explora diverse aspecte ale democrației, inclusiv procesele legislative, aspectele financiare ale guvernării, comunicarea politică și tehnici de dezbatere.

Vei avea ocazia să interacționezi cu experți în domeniu și să îți împărtășești ideile cu alți participanți  pasionați și participante pasionate de procese democratice, politică și statul de drept.

🔝 La finalul programului, toți participanți și toate participante vor primi un Certificat de absolvire, care va atesta numărul de ore frecventate și implicarea în curs.

✔️ Dacă ești interesat/ă să faci parte din această experiență educativă și să te pregătești pentru un viitor mai implicat în procesele democratice, te invităm să completezi formularul de înscriere: https://forms.gle/WCRR7y1zNkDpN6Fg8

Locurile sunt limitate, așa că nu pierde ocazia!