Școala de Jurnalism din Moldova organizează training în Producția de știri TV



liviu popescu

🔸Școala de Jurnalism din Moldova organizează, în perioada 𝟏𝟐-𝟏𝟒 𝐝𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, ora 9:30 - 17:30, un training în 𝐏𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜ț𝐢𝐚 𝐝𝐞 ș𝐭𝐢𝐫𝐢 𝐓𝐕, la care pot participa producători, studenți la Jurnalism, precum și alte persoane interesate de producția de știri.

🔸Invitat în calitate de trainer este 𝐋𝐢𝐯𝐢𝐮 𝐏𝐨𝐩𝐞𝐬𝐜𝐮 din România, care are o experiență jurnalistică și managerială solidă în mass-media din țara vecină, activând la TVR, Digi24, Realitatea TV, Prima TV, Radio France Internationale și la BBC World Service din Londra.

🔸Agenda include mai multe module: planificarea unei zile de lucru în audiovizual, inclusiv agenda zilei, alocarea de resurse, managementul timpului de producție și de emisie, baza de date și organizarea arhivei; producția segmentelor de emisie, acoperirea subiectelor complexe; managementul producției în timpul unui Breaking News; managementul resurselor.

🔸Școala de Jurnalism din Moldova organizează acest training, ținând cont de necesitatea de instruire a producătorilor începători și de perfecționare a abilităților în producția de știri TV, precum și lipsa unor astfel de ateliere de instruire în țara noastră, semnalate de instituțiile media.

👉 𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 î𝐧𝐫𝐞𝐠𝐢𝐬𝐭𝐫𝐚𝐫𝐞: https://bit.ly/3NaYQjM

Înscrierile sunt deschise până pe 𝟭𝟬 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲❗